Shopping Center Massen

The JANS groupe has been a contact partner and primary contractor for the conversion and construction of Shopping Center Massen and also the adjoining four-star Hotel Wemperhardt for many years.

We are responsible for all concrete-based work throughout the site. Over the past few years, the JANS groupe has played a key role in developing the shopping centre and hotel complex in line with the ever-rising requirements and wishes of the clients. In doing so, it has helped the complex grow into one of the largest of its kind in Luxembourg.

At present the complex houses a 23,000 m² shopping centre wih approximately 60 stores and numerous services, ten different restaurants and a business park of over 5000 m². More than 1,700 parking spaces, two petrol stations with tyre services and a car wash ensure that customers and business travellers are well looked after and can get a wide range of important tasks done within a short space of time.

The JANS groupe will continue to use innovative solutions to support the expansion of Massen S.A. and, by constructing further industrial buildings, will enable it to offer even more services for customers and business partners.
Drone photo with view over the Shopping Center Massen building site
Modern metal facade of the Shopping Center
  • 23 000 m² shopping arcades
    • 60 stores and numerous services
      • 10 different types of restaurants
        • 5 000 m² business park area
          • 1700 parking spaces
            • 2 petrol stations with tyre services and car wash
23.000 m²

shopping arcades area

5.000 m²

business park area

1.700

parking spaces

Further projects:

  • Sunlight falls through floor level panorama windows onto the modern dining table with a wooden top and the dining chairs in raffia look. Trees and parts of the raised property are visible outside.
  • background photo of the turnkey single-family house in Luxemburg. It shows a striking Z-shaped staircase with a railing made of exceptionally crafted wood.
  • header image shows a light-flooded room divided into a living and dining area. The room has open access from large glass fronts to the patio and garden.
  • Bild verlinkt auf die Projektseite des Schlüsselfertigen Einfamilienhauses in Greiveldingen - begehbarer Glaseinsatz im Flurboden